MCJ

El Moviment Cristià de Joves és un moviment recent, d’acció catòlica general, obert a tots els joves de parròquia que busquin un espai per a conèixer Jesús, aprofundir la fe, fer estudis d’evangeli, revisions de vida… una manera de coordinar-nos i aprofitar millor espais comuns, coneixer-nos i donar-nos nous instruments.

Aquesta pàgina preten ser un espai de trobada de tots aquells que som Moviment Cristià de Joves de la Diocesi de Barcelona, i una referència per tots aquells que estigueu interessats en nosaltres i les nostres activitats.

On som?

C/ Valècia 244 3º Barcelona

Podeu contactar-nos per e-mail a

mcj@gmail.com o via comentari a la pròpia web (feu click als “…” per destapar el correu complet)

I des de març de 2010, segueix-nos també al facebook i al twitter!!

http://www.facebook.com/mcjbcn i https://twitter.com/mcjbcn

si voleu rebre el nostre butlletí us podeu subscriure a: Butlleti MCJ-MUEC

Contacta’ns!

mcjbcn

Anuncis

5 responses to “MCJ”

 1. Joakim says :

  Benvolguts amics, us he conegut gràcies a la FOCIR, ja que jo pertanyo a una de les associacions que també hi està integrada. Be, comentar-vos que jo tinc 26 anys i ja no us sabria dir si sóc “jove”, moltes associacions són fins els 25, d’altres fins els 30 i d’altres ja arribem fins els 40 (la que estic jo). Comentar-vos que m’agradaria més conèixer la vostra associació. Jo visc al barri del Congrés de Barcelona i fins farà uns 5 o més anys feia vida pastoral més intensa, però degut a la feina i a moltes d’altres coses, per la Parròquia sols hi passo de tant en tant. Sóc practicant, però poquet. Compleixo la norma que el meu mosen em va dir: no fa falta que passis cada dia, sols que facis tot allò que creguis que són valors ètics i morals correctes. Doncs be, podriem dir que “en ello estoy”, espero. Doncs res, simplement deixar-vos aquest comentari. Molt agrait.

 2. Silvia Urbina says :

  Hola Joakim,
  primer de tot, gràcies pel teu comentari, és sempre maco que algú dediqui el seu temps (sobretot ara que sembla que ningú té d’això) per a escriure’ns. El nostre moviment, en principi, va dels 25 als 30, però hi ha alguna persona que es passa 😉 De quina associació formaves part? ara m’has deixat amb la curiositat! Bé, només dir-te que el nostre és un moviment obert i procurem que la gent es senti sempre convidada a les diferents activitats, recessos, trobades…que fem. No vull insistir gaire, però sí que vull que et sentis convidat a participar si vols. El nostre calendari està en una de les pestanyes que hi ha més amunt, així que no dubtis en possar-te en contacte amb nosaltres quan vulguis.
  Gràcies novament pel teu missatge! 😉
  Estem en contacte (espero)!!

 3. annabel says :

  em dic annabel fer activitats amb vosaltres espero resposta

 4. Elena says :

  Hola Annabel. Mira fem una cosa et passo el mail del moviment i ens podem comunicar d’una manera no tant pública. Et sembla?
  mcjbcn@gmail.com.
  Espero el teu mail.
  AH!!! Joaquim et dic el mateix. Ens posem en contacte via mail.
  Un petonàs

 5. Xavier Gambús says :

  Com a responsable del voluntariat per el dia de la visita apostòlica de Sa Santedat el Papa Benet XVI, aprofito aquest espai per fer una crida a tots els joves i no tan joves de més de 18 anys per participar aquell dia com a voluntari. Falten mans per poder fer-ho tot.
  No t’ho pensis gaire, et necessitem
  Data límit per inscripcions el 14 d’Octubre de 2010
  Consulteu la plana http://www.papabarcelona2010.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: