TROBADA GENRAL MCJ-MUEC

HOHEMVISCUT

El MCJ-MUEC (Moviment Cristià de Joves i Universitaris i Estudiants Cristians) de la diòcesi de Barcelona hem fet la trobada general de l’any a la parròquia de Sant Pacià.

Després d’esmorzar i una pregària al ritme del so dels cants i les guitarres, els joves hem escoltat l’experiència en el treball de l’Agustí, animador del MCJ de Tortosa i l’Elena, membre del MCA (Moviment Cristià d’Adults).

Tots hem participat en un debat sobre el significat del treball així com l’esforç i els fruits que aquest implica.  Per aprofundir en el tema tractat s’ha dut a terme una activitat en que a partir d’una espelma de paper es posaven diversos adjectius relacionats amb el treball, dividits en positius o negatius. La metàfora final que ha englobat la base de tota l’activitat ha estat “locomotora i vagons tots formem part del tren” i el “treball és passió quan trobes el teu destí”.

Per acabar, tots vam participar a l’eucaristia de la parròquia amb els mateixos feligresos de Sant Pacià, on van dinar tots plegats.

_P1020593 _P1020581 _P1020585 _P1020583

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: