16Trobada General

HOHEMVISCUT“Comando actualitat”: aquest és el títol de la jornada que vam passar a la parròquia de Sant Mateu el passat diumenge 24 de febrer. Va ser el dia de la Trobada General del MCJ-MUEC, i es va celebrar amb una jornada de reflexió, de compartir i de alegria amb tots el grups i persones del Moviment.
Cal destacar que la participació va ser molt variada i això va enriquir moltíssim el grup: a part dels “veterans” del MCJ-MUEC, vam venir molts grups de joves de tot l’Arquebisbat, fins i tot des Mataró!
tg1tg2
La nostra festa va començar amb una petita pregària al matí, donant pas després a una dinàmica que ens va fer reflexionar i sobretot compartir amb els altres la nostra realitat de treball, d’estudis etc. De vegades, la nostra percepció de tot això que està passant dins aquest món en crisi no és molt clara. Ens tanquem amb les nostres preocupacions, ja que l’ambient que ens envolta ens convida a aïllar-nos i perdem l’oportunitat d’obrir-nos als altres… En canvi durant la Trobada hem pogut expressar les nostres situacions i els nostres desitjos. Tot això, ens ensenya que compartir ja és part de la solució, perquè només el fet de sentir-nos escoltats ja ens ajuda, ens dona confiança i ens apropa.

P1000970 P1000978

El dia va continuar amb la celebració de la Missa i després amb un dinar comunitari tots junts. Va haver-hi també el moment de festejar el fet de que aquesta era la 16a Trobada General! Felicitats i per molts anys!

La tarda va ser el moment de presentar el nou Pla de Curs, que tractarà sobre el nostre paper com a joves cristians davant la crisi, i sobre els valors cristians inherents al treball i als estudis. Durant els propers dos anys tindrem temps d’aprofundir en aquesta temàtica, a través de les diverses activitats organitzades pel moviment i del treball reflexiu de cada grup.
Per últim, vam fer un repàs per totes les activitats que hem realitzat el passat any, que no han estat poques!
I així va acabar la trobada general, amb la sensació d’haver viscut un dia molt intens i fructífer i d’haver compartit experiències de fe i germanor. Fins la propera!

PLADECURS1314

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: