Estiu a Taizé…

El passat 18 d’Agost vam sortir des del seminari de Barcelona uns tres autocars plens de joves creients cap a la comunitat de Taizé. El viatge va durar unes vuit hores i, per fi vam arribar a Taizé, on ens esperava una setmana inoblidable plena d’experiències úniques; per alguns era la seva primera vegada i disfrutarien com mai, en canvi, per altres seria aprofitar un any més en aquest lloc tant espiritual.

Personalment, era el primer cop que hi anava, vaig venir acompanyada del meu grup de confirmació als quals els hi va marcar molt aquesta experiència; el primer dia ens vam anar situant, però el segon dia ja vam començar a escollir el treball, a fer grups de reflexió sobre l’evangeli ,a fer meetings i tallers…
En general va ser una setmana plena de felicitat, reflexió, pau interior, tolerància, unió, comunitat i festa. Vam fer moltes amistats de diferents països malgrat la dificultat de l’idioma i les costums. Un dels moments màgics era el de les pregàries; l’església prenia un caire de tranquil·litat, de pau i de força, era una sensació especial. A través del cant vam descobrir sentiments i emocions del nostre interior.

A Taizé vius realment com vivia Jesús, és a dir, comparteixes un mateix camí amb gent d’arreu del món, opines sobre diferents temes de la teva vida quotidiana, aprens a ajudar-te tot i les diferències a la feina o al grup de reflexió; és una setmana de canvi en molts aspectes, està clar que no et deixa indiferent.
En conclusió, que ens hem quedat amb ganes de repetir aquesta experiència tant bonica i de retrobar-nos a la trobada de Roma aquest hivern!

Mireia Jové

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: