Liverpool amb el consiliari de la JECI-MIEC

La parròquia de Saint John Fisher esta en el nord d’Anglaterra a uns 20 [Km] de Liverpool, exactament està situada a Knowsley village, un petit poble rural de uns 2000 habitants.
Aquest poble té una situació curiosa. Va ser fundat fa uns 200 anys per un lord anglès just a l’entrada de la seva finca per proporcionar cases als seus empleats. Actualment és un lloc molt cotitzat per les classes benestants de Liverpool ja que aquest petit poble té un caire molt bucòlic, però al mateix temps té tota una barriada de cases de protecció oficial molt petites on hi viuen gent molt humil. Com es pot veure la gent que forma part d’aquesta parròquia és bastant divers tot i que l’ambient molt familiar ja que amb l’església va ser construïda una llar d’infants i una escola primària que tenen capacitat per uns 100 alumnes. El rector de la parròquia és el Fr. Christopher McCoy, ex-conciliari de l’equip internacional del IMCS-MIEC.
Amb el fr. Chris en aquesta parròquia va estar vivint un servidor durant 10 dies. El que vaig anar a fer és principalment una immersió lingüística.
Durant aquests dies vaig tenir temps de visitar tota la regió i submergir-me en la història de la indústria i la tècnica de tres grans ciutats com són Liverpool, Manchester i York (cosa molt excitant per un enginyer com jo). Una altra cosa que vaig fer és visitar el nord de Gal•les i la zona de Settle.
També vaig estar fent treballs a la parròquia ja que durant aquest mes es van fer obres a l’església per convertir la immensa sagristia en una sala d’actes i situant aquesta en un petit racó on hi havia una botigueta. Finalment l’altra cosa rellevant que vaig fer és conversar força amb el Pare Chris sobre l’estat del moviment internacional i preparar-nos per a l’assemblea general que s’anava a celebrar la setmana següent a Colònia.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: