#acampadabcn

L’MCJMUEC dóna ple suport a les acampades i actuacions que es realitzen arreu del territori per demanar una democràcia que posi les persones i els pobles al centre del debat i n’aparti els interessos econòmics de la minoria. Encoratgem també els nostres militants i l’Església a secundar-ne les mobilitzacions #acampadabcn

“Ningú no pot servir dos senyors, perquè si estima l’un, avorrirà l’altre, i si fa cas de l’un, no en farà de l’altre. No podeu servir alhora Déu i el diner.” (Lc 16,13)

Anuncis

5 responses to “#acampadabcn”

 1. ¿Indignats? says :

  De debò? Suport a un col·lectiu que demana explícitament que es deixi de donar qualsevol mena de suport institucional a l’Església? Suport als qui l’acusen de tenir part de la culpa de la crisi? Tan poc estimem la nostra Mare?

 2. Seny says :

  .Des de les acampades s’han fet proclames en contra de l’Església, no oficialment, però que ningú ha acallat. Per posar només un exemple, a la web de l’acampada de Barcelona es difonia aquest missatge: “Pega esto en tu muro si quieres que cuando acampen las juventudes cristianas para ver al Papa, las fundan a porrazos los antidisturbios”. Això és respecte? De debò? Heu provat d’expressar allà la nostra indignació pels centenars de milser de nens assassinats al nostre Estat abans de néixer? Veurem fins a on arriba l’amor d’aquesta gent pels drets humans. Millorem el sistema, si us plau, però una mica més de seny.

 3. mcjbcn says :

  Volem fer notar des de l’Administracio del Bloc que hem publicat tots els comentaris malgrat la informació que aporten NO apareix a cap dels blocs oficials del moviment ni de les acampades, ni en tenim cap constància que sigui veraç. Moltes gràcies per seguir-nos.

 4. Ànim! says :

  Bravo administrador!

 5. mcjbcn says :

  En aquesta entrada i a partir d’ara s’aplicarà la “llei anti-troll” al bloc.
  La primera norma i la més important és que els comentaris hauran de ser de persones reals amb mails reals

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: