Recés Arxiprestal 2o1o

Aquest cap de setmana vam estar de recés amb la gent de l’arxiprestat . Una oportunitat com cap per escapar-nos de la ciutat, i tot, sense anar massa lluny de la sortida 7 de la Ronda! Un recés fresc, un punt de trobada amb la Resurrecció del Crist,  el tema que vam tractar tot el cap de setmana.

Va venir a parlar-nos Josep Torner,  capellà de Vilapicina. A la tarda vam tractar dos punts complementaris, la mort i l’esperança.  No hi van faltar espais de silenci, pregàries i eucaristia amb la comunitat de monges que viuen allà. A més vam aprofitar per fer simulacre d’assemblea a la tarda de diumenge.

És difícil definir què ens emportem cadascú d’un recés.  Alguns joia, altres respostes, noves preguntes,  altres noves visions, formació, debat, bones estones, alguna brometa, pell vermella, fotografies maques, noves idees de negoci, molta son… però el que està clar és que ningú no va marxar amb les mans buides.

Gràcies a tots els qui veu preparar-ho i participar-hi!!


Anuncis

Etiquetes: , ,

One response to “Recés Arxiprestal 2o1o”

  1. Elena says :

    Família!!!
    Gràcies per regalar-nos aquesta vivència. Torno amb el cor esperançat i amarat de ressurreció. Sentint-me hereva de l’experiència de ressurrecció dels deixebles i els primers cristians; una experìencia que ha sigut donada i que procuro viure com a tal. Què allò que ens ha sigut donat ho sàpiguem donar als nostres germans.
    Bona pasqua!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: